Veien hjem

Jeg har merkelig nok sjeldent lengtet hjem, uansett hvor jeg har vært og hvor jeg har bodd. Men jeg har blitt mer og mer sær på å få være hele meg og dermed også ønsket å være i mitt eget hjem. Det er et paradosk som viser meg friheten er viktigere en trygghet ( eid fast bosted). Det er som et udefinert kall alltid ligger og en annen bevissthet som ruger i det indre, godt passet på – beskyttet langt der inne.

10/1-10 ble det omsider en endring i dette tema, men ikke i forhold til det jordiske hjem – men veien hjem til meg selv.

Jeg hadde lyttet lenge til sangene «Open the eyes of my heart» og «Holy is thy name», intenst og inderlig. Det ble tydelig at jeg også fikk erfare en intens energi som omslynget med og som jeg idag vet var direkte inn i 11 chakra. Jeg erkjente min Guide Metatron og ser også i ettertid at Jupiter stod eksakt i Saturn i 9 hus i vannmannen.

11/1-10 ble virkelig en dag jeg alltid vil huske og det ledet meg ut på en 10 års sjelereise med tema «veien hjem» til Metatron/Andromeda. Det var dagen jeg fant diktet «Åndens stemme» av den nå avdøde Jacob (Alliàn) og jeg fikk god hjelp av han noen måneder i denne kraftige bevissthets prosessen. Diktet ligger nederst på siden.

«Symbolet: Det er Davids stjernen menneskets symbol, men bare det ufultkommende menneske endnu. Og det er Metatron, der skaber vejen hjem til Andromeda. Det er ballancen i mellem lys og mørke, alså + og – poler. Love is it, from Allian.»

Jeg skjønner nå hvorfor det ble noen krevende år, jeg skjønner nå hvorfor jeg ikke har skullet forklare eller egentlig vite hva jeg holdt på med. Det har vært en grunnleggende beskyttelse og heftige Guardian energier tilstede. Samtidig som prosessen med å balansere «dualitetene/motpolene» krevde ALT av meg, og ingenting annet fikk komme i veien for dette sjelekallet. (Som idag vet heter Åndsfrihet»)

Det er 28/4-21 jeg virkelig forstår bredden og dybden av «ALT» jeg har samlet og aktivert på denne reisen. Det var via boken «Fullføre Mesterverket» jeg omsider fikk samlet «evigheten – Christ – Jupiter – Danmark m.m… » og det er alle brikkene som hele tiden skal forståes i fortid – nåtid og fremtid. Jupiter er igjen eksakt i Saturn, transitt mitt 9 hus og det er forunderlig å se hvor ekstrem tydelig denne Divine Order er i mitt liv. Det ble straks mindre vondt da jeg har lærte meg å leve med den og ikke mot den … 😉

Jeg blir igjen stille, stum og ydmyk over at hjertet, åndens stemme og det indre kallet har ledet meg så direkte, hele livet. Det er tydelig denne iboende indre kraft som har vist meg vei, uansett hvor jeg har vært og hva jeg har gjort. Jeg kan også se via de astrologiske linjer at jeg intuitivt ledes til steder for å aktiveres, oppgradere og finne frem i mitt indre kart. Det er stort og trygt å være en del av væren.

Jeg ferdigstiller i nåværende «forstand» denne 10 års intens sjelereise. Jeg kan i dag si at ; jeg fant veien hjem! Jeg klarte å balansere, heale og laste ned og integrer for «oppstigning». Men det er som jeg trenger et nytt språk, en ny «kirke/tribe» for denne «nye» spirituell forståelsen. Jeg har funnet veien hjem til min åndsfrihet……. er stille og rolig…… healet og i balansert harmoni….. det er deilig følelse å ha landet ånden i mitt hjem – mitt jordiske meg.

-I AM-