Rødstrupen og Kjøttmeisen

Fugler er veldig nære meg og kommer tydelig med sin symbolikk. Det har vært en gradvis tilvenning i forhold til hvor nære de kan komme og kommunisere. Det er som kroppen min har sine instinkter og jeg blir så overveldet av deres tilstedeværende gjennomtrengende raft.

Rødstrupen har vært tydelig tilstede da jeg har trengt oppmuntring og da spesielt på senvinteren og våren. Og jeg kommer aldri til å glemme noen spesielle år hvor kroppen fikk slite med en sjelden flåttbakterie som skapte mye alvorlig krøll. Ja da var den inne og besøkte meg som en virkelig Guardian fra høyere dimensjoner. (Rødstrupen er mitt ubevisst Merkur og Uranus totem i GeneKeys)

Kjøttmeisen har kommet tydelig i vinduet, inn på soverommet og vært inne på diverse turer i huset; når jeg har bedt om healing… 🙂 Det var spesielt heftig når den klarte å komme seg inn en liten sprekk i soveromsvinduet, da jeg lå i senga rett under vinduet og den fløy bort og satte seg over mitt Velkommen skilt; med kjøttmeisbilde. Det var spesielt rørende da jeg hadde noen utfordrende dager, den tiden ….