Sjelen Kaller info

Sjelen Kaller er eiet av VilDu V/ Holyheart, og er et nettsted for å dele innhold og temaer fra boken «Sjelen Kaller – en reise i selvoppdagelse» utgitt nov 2018.


Innholdet er ment å være en inspirasjon og motivasjon for privatpersoner som ønsker å oppdage selvinnsikt, bevisstgjøring, mobilisere livskraft og oppdage hva som kaller i sitt indre.

VilDu ble startet som en foretningsidè  i 2000 og et forprosjekt ledet meg inn på  å Ledelse + Veiledning innen personalutvikling.   De første 10 årene var det fokus på: Pedagogisk ledelse og veiledning,«Selvinnsikt i team og ledelse», «Kommunikasjon», «Arbeidsglede og medarbeiderskap», så mot ; Kundeservice, Karriereveiledning, «Humor og glede i endringstider», «Livsglede og motivasjon»,  og siste hovedsatsing var innen ; «Sjef, leder og venn».

Navnet ble senere endret til VilDu Utvikling og innhold endret seg mer mot selvutvikling, spirituell intelligens og healing. De siste årene har det også vært mer kunstnerisk fokus og en  lærerik reise innen bevisstgjøring av samspillet mellom : kropp, sjel og sinn. Jeg ønsker å samle alt jeg har erfart, lært og oppdaget i mitt liv, jeg ønsker å kunne bruk all kunnskap, visdom  og kompetanse på alle plan og samle det  i en portal – et nettverk  (pågående produktsutvikling…)  Firmanavnet er nå tilbake til utgangspunktet VilDuder poenget er å stille spørsmål; hva er ditt potensiale?  Hva er din drivkraft? hva vil du? hvorfor, hvordan…..m.m… 

Formell utdanning: Barnehagelærer, Lektor / Master i «Barnehage- og profesjonkunnskap», Pedagogisk veiledning, Ledelse som lederverktøy, Offentlig adm og ledelse, Jobbet 10 år som styrer i barnehage.

Bedriften ble i 2018  flyttet til Raveien i Sandefjord (Norway) der jeg  skrev boken   «Sjelen Kaller – en reise i selvoppdagelse«. Det har blitt mange år med sjeleforskning og spirituell healing. Etter å ha bodd i Sandefjord, Horten, Larvik og Tønsberg, var det igjen en tur til Arendal i 2022 …. så får vi se hvor jeg lander igjen…. Jeg flyttes til ulike steder og nå er jeg spent på hvor ferden leder meg og hvor jeg skal nå skal jobbe 🙂

mvh
Inger AM Holyheart,
Spirituell leder, sjeleforsker, kunstner (alle bilder er egenproduserte) og forfatter (skrevet alle tekster )
Eier av VilDu , Sjelen Kaller og Healing Charity

****

Personvern erklæring; det er ingen innsamling av noen informasjon fra de som besøker nettstedene drevet av VilDu, og det publiseres kun eget innhold.