Sjelen kaller Bok

Boken ble  gitt ut på personlig forlag – VilDu Utvikling 1 des 2018. Boken er skrevet med tanke på mitt bidrag til det mange kan kjenne igjen som «storytelling». Boken er en invitasjon til å få innblikk i min «Hero`s Journey» , min en intense arketypiske sjelereise og jeg inviterer deg til egenrefleksjon ved å vise til min endringsperiode. Boken er en blanding av personlig -, faglig og erfaringskompetanse, samt at den stiller deg noen spørsmå til egenrefleksjon og forhåpentlig vis bevisstgjøring.

Du kan lese forordet her om du ønsker ,   og du kan se innholdsfortegnelsen her. Det ligger noen sider med tekster fra boken på disse websidene, ellers er det mange dikt i boken som vil ligge under sidene Sjelesang.

Boken kan bestilles via Inger  på epost:  SjelenKaller @ holyheart.no    ( ta bort mellomrom før og etter@)

Jeg har valgt å holde kostnadene nede også i trykking/formatet slik at den da kan selges  for kr : 222,- pr .stk og  kr 333,- om du vil at jeg skal  sende til deg og  evt legge med et lite personlig budskap. Du kan betale på vipps til 91 53 56 81 .

Vil du at jeg skal signere boken er det fint om du spesifiserer det i eposten. ( Trodde den skulle ut som ebok, men prosessen der er ble foreløpig stoppet …. av en eller annen grunn….)

FOIE FART

Jeg synes det kan være vanskelig å beskrive med ord mye av det jeg energetisk føler, lever og opplever. Det er som sjelen og følelsene ikke kan beskrives i ord og ihvertfall ikke beskrives med det vante språk. For å prøve å klargjøre hvordan det kan henge sammen har jeg laget meg et nytt «begrep».

FOIE FART er min huskeregel der ordene er satt sammen av forbokstavene på de begrepene jeg ofte bruker når vi ønsker oss mer innsikt og forståelse. Dette vil også være grunnbegrepene som omhandles videre i store deler av denne boken. Og som vises i bildet til venstre.

Foie Fart er på en måte et begrep som kan minne en på de ulike perspektiver / innfallsvinkler en kan ta når en arbeider og prøver å oppnå optimal selvforståelse.

Følelser 
Oppdage 
Innsikt 
Erkjenne

Forståelse 
Aksept 
Respekt 
Tillit