SjeleForsker

Jeg har alltid elsker å finne ut av underliggende ting. Det er som jeg hele livet har sett og hørt «bakenfor» og blitt drevet av en livsenergi/en kraft til å finne hva som gir livet mening. Jeg elsker å oppdage nye ting og hvordan ting henger sammen. Hvorfor lever vi i en kropp, hvorfor valgte vi jorden i denne tid, hvorfor skal jeg ikke snakke om sjelen… Ja og min væremåte, mitt sjeletempo, min særegenthet trigges av at noen sier ; det er ikke lov – eller det går ikke an!

Hele livet har vært en forskningsarena – en oppdagelsesferd! På denne livsreisen har jeg stilt tusenvis av spørsmål – nysgjerrig på hva jeg kan oppdage her og nå.
Hva er det som tenner lyset i våre øyne, hva er det som frigjør livsenergi og hva er livsglede? Hvorfor velger vi ulike ting og hva er det som gjør at en føler andres stemninger i ulike rom/hus eller miljøer.

Livet mitt har vært en spennende detektivreise og jeg fryder meg mest når livet viser meg at det «umulige er mulig»! Og i den forbindelse mener jeg ofte at jeg lar meg fryde og gledes over at resultatet ble anderledes en forventet. Jeg forsket i familiesituasjoner, nærmiljøet, arbeidsmiljøet, kristendommen, i skoleverket, i vennekretser og dukket ned i de fleste miljøer for å finne hva som var de ulike drivkrefter, motivasjon og forutsetninger for å deklarere sine sannheter.

Jeg husker godt et viktig «krise»øyeblikk i livet; lo i flere dager av en kamerat som en gang skrev på FB; PASS OPP, plutselig kan det gå bra! Dette har vært humoren i de siste 10 årene og en spesiell setning som har trigget meg ut av diverse frustrerende situasjoner. Det er ikke alltid lett og le av seg selv , men en annen venn fortalte at hun ofte var til stor underholdning for seg selv; i perioder da hun gjorde mye «feil» eller krøllet til gleden.

Hvem, hva, hvorfor og hvordan var det mulig å kunne føle og se energier andre sa ikke fantes. Hvorfor kunne kristne og prester si at jeg ikke snakket med Gud og Jesus; når de selv hadde direkte kontakt? Jeg skjønte aldri hvorfor jeg skulle skjemmes og bli hånet for at jeg trodde Gud var fornøyd med hvordan jeg levde. Og med min kontakte med «Gud» var det alltid en energimessig følelse av min beste venn.

Jeg lærte meg å «holde kjeft», flyttet rundt omkring, bygge mine «huler» – hytter og snakket mindre og mindre om dette nærværet, som alltid var tilgjengelig om jeg strakk ut en hånd eller spurte/snakket i mitt indre. Men som så mye i livet, boblen sprekker når en ikke klarer å undertrykke sin eksistens lengre.

Lite ante jeg at min beslutning om å finne det innerste beste potensial i meg skulle sende meg ut på en laaang sjelereise. Denne gangen husket jeg å dokumentere det meste i mitt liv. (Da jeg i mitt masterstudie innen profesjonsutvikling hadde angret mye på at jeg ikke hadde spart på flippover ark fra min landsomfattende kursholder tid innen selvinnsikt og arbeidesglede.)

SÅ det har altså blitt 10 år med iherdig sjeleforskning på hvorfor livet fikk en drastisk vending, hvorfor alt falt fra hverandre og hva som var galt med å være meg? Og som så mye i livet, når jeg først setter fokus; er jeg umulig å stoppe. Jeg ville finne svaret på hvorfor jeg ofte ble utestengt og hindret i min livsglede og sjelekraft. Jeg fant min sannhet; «SANNHET ER IKKE ET TROSYSTEM; DET ER EN ENERGI»

Jeg har landet i min egen Spirituelle frihet og akseptere hele min treenighet. Jeg ledes av min sjel, mitt hjerte og mitt høyere selv. Deler av mitt forskningsmateriale ligger på VilDu – Sjelen Kaller og Healing Charity sin websider.

…..og så er det bare å velger hva som nå skal gjøres med alt jeg har funnet, integrert og omgjort til visdom …. en ting er iallefall sikkert ….. noe nytt vil alltid fra meg fremover og inn i ulike forskertema 😉

Pass opp plutselig blir det bra!
Inger AM Holyheart, Sjele Forsker
med ønske å oppdage menneskets naturlige glede.