Hva gir deg Livsglede ?

Hva er din indre motivasjon, hav får din sjel til å synge, hvordan frigjør du livsenergi som er din egen kilde til optimal livskraft. Dette er en henvisning til at du har din egen superkraft tilgjengelig ved å bli kjent med din egen «sjelskode» – ved å bli bevisst hva som trigger deg til å frigjøre ditt eget sjelskall – din indre healende gledekraft.

Den gode følelsen

Det er jo fantastisk deilig å føle stor glede ved å ha lykkes. Det å mestre og lykkes er så enkelt og likevel så «vanskelig», da det krever at en ikke er prisgitt  forhåndsbestemt resultat. En kan ha en erindring om hvor og hva en ønsker for å føle lykke, samtidig som lykkefølelsen ofte kommer enda mer frem om en overgår det en trodde var mulig.  Det er som det å teste og leve litt på kanten av det du klarer å forestille deg vil kunne få kropp og sjel til å være konsentrert og skjerpet.  Målstreken er der borte i horisonten, men veien dit må leves og presteres.  

For at vi skal lykkes vet vi at det trengs gode treningsforhold og mange treningstimer. På samme måte kan det kreve mye øvelse på å utvikle ditt naturtalent i å bli gode på å være DEG. ”Øvelse gjør mester” og det sitter ofte i hodet sier vi. Det kreves derfor mye bevisstgjøring, refleksjon, indre kommunikasjon, egenoppmuntring og mental trening for å bli en vinner etter din gitte standard.  

Denne reisen er ikke en konkurranse for å bli bedre enn andre, eller måle seg mot andres mål.  Denne reisen er mot den gode følelsen hvor en føler mestring og med glede kan bruke sine egne resurser.  Jeg oppfordrer deg til å bli bevisst gledens energiske kraftkilde når en presterer og opplever at en mestrer = er sin egen mester i sitt eget liv.  

mer om Livsglede temaet ligger På VilDu sine Livsglede side – følge linken 🙂