Alt er mulig….

Jeg ( Inger Holyheart) har levd et aktivt liv og vært leder, lærer og selvstendig næringsdrivende i mange år. 
Jeg er vant til å lede, hjelpe, motivere og takle de fleste utfordringer. ….helt til kroppen fikk en merkverdig langvarig «down periode».

Jeg ser jo i etterkant at dette var en del av min livs/sjeleplan, men oh hildrane du å irriterende, frustrerende og pytons ergerlig å leve i slikt når en er vant til å ordne opp og komme seg på bena igjen – «uansett hva». Men denne gangen var det Kyssesyken, så senere kombinert med en sjelden ( den gang ukjent) Flått art som skulle inn i blodet og teste kroppen med alvorlig allergisjokk. Dette samtidig som  Neptun 4 ganger i Saturn ble en heftig kombinasjon – utgangspunkt for de mange «angstanfall» jeg skulle oppleve. 

Erfaringer er jo viktige for å samle livets visdom og tilbakeblikkene viser meg tydelig at jeg har en ekstrem evne til omstilling. Mitt største ønske i ungdommen var å bli MP! Mitt første motto her i livet var; «Du kan det du VIL!» . Etter 20 år med diverse erfaringer – der jeg ofte går «all in»! så justeres livsmottoet til; «For mye og for lite -forpester!» 

Sjelens fokus kom for fullt i 2004, men jeg holdt igjen…. i 2006 ble det megaoppvåkning….Neptun entret mitt 10 hus og satte igang den spirituelle endringen…..men holdt fremdeles litt igjen…. i 2008 ble det «knefall» på Øya og det påskemorgen var mitt første møte på et gedigent lysvesen. Likevel …. holdt igjen ….. MEN Neptun 4 ganger over min Saturn i karriere huset, ja det er ikke småting for en stakkars intetanende kropp og sjel. slutten av 2010 og langt ut i 2011 ble det satt inn kraftig kost – og jeg ble flere ganger fullstendig sengeliggende der jeg gikk ut og inn av bevissthetenes tilstand.

Årene med en ekstrem hypersensitiv, mega åpent kronechakra,  lavt fungerende kropp, ble til mange år med dypdykk langt inn i sjelerota. 

Jeg ble tvunget i senk, måtte være stille, slippe alt ansvar og koble meg fra det ytre leder/ samfunns fokus. 

Jeg ble hindret så mye av mitt høyere selv…. at det eneste mulig var; å lete/søke INN INN INN for å finne utgangspunktet for mitt sjelelys og til fulle leve min sjels livsplan. 

Påsken 2008, der jeg overga meg …..og to dager etter; neste lysbilde! Disse erfaringene og mange produkter senere legges til grunn for at jeg vil dele en del av mitt virke her på websidene. 

Målet er å legge til rett for at privatpersoner selv kan bruke sin intuisjon og finne deg som kan motivere eller aktivere til selvhealing. Det legges opp til websider der jeg ønsker å fremme fokus på egenmobilisering og stimulerer til et ansvar for å aktivere sin indre kraft. 

Alt er mulig! ….. om du vil…..

Det er jo slik er blir klok av skade, får mye innsikt og livets erfaringer viser en både sine styrker og sin svakheter. Det skulle til to perioder med «utbrenthet» tidlig i livet og 2011 ble et katalysator år på alle plan. Alpha Gal Syndrom har skaffet meg en del innsikt i livets reise og jeg har testet ut mine grenser til mer en det jeg ville prøvd …en gang til ….da jeg i ettertid ser hvor mange «nær døden opplevelser» som kom med hjelp av allergisjokk. 

Det ga meg mye erfaringer på blodtrykksfall, angst og angstanfall – som jeg den gang egentlig ikke skjønte at jeg hadde. Jeg har flere ganger sagt høyt å tydelig til helsepersonell; jeg gidder jo ikke å dø nå!! ( noe som har skapt litt utfordringer for meg, da de blir svært overrasket over slike utsagn)

Angsten var vanskelig å forstå, jeg er ikke den «redde typen» og det handlet ikke om andre mennesker, men om fester/feiringer med stor fokus på mat. Når kroppen får allergireaksjon så oppleves det som angst, blir kortpusten, halsen snører seg, suser og alt av ubehag som kommer uten å forstå hvorfor…

Tøffingen meg, som borrer langt ned i tennene og som fjerne føflekker uten bedøvelse. det gjør meg ingen ting, MEN jeg har vært livredd for en sprøyte med bedøvelse. Den spirituelle humoren er derfor crazy , da jeg forstod at jeg ofte gikk utenfor «normalen» og reiste mang en gang «ut til stjernene», og at jeg til tider kunne virke «litt gal«! .

Men lite viste jeg at jeg faktisk allerede da hadde Alpha Gal syndrom… hehe . Og denne flåtten som ironisk nok heter «The Lone Star» sprøyter inn en bedøvelse før den suger opp blod. Dette som i en kombinasjon gjør at kroppen mistolker og lager mange heftige reaksjoner på med diverse allergier++ = og jeg måtte «dopes» for å tørre ta bedøvelse hos tannlegen…. Jeg har aldri vært spesielt glad imat, synes mer det er et stress, og i tillegg har kroppen min måtte håndtere mange heftige allergisjokk som oppleves likt som kraftige angstanfall …

Jeg MÅ se humoren i dette livet, selv om jeg stadig får brynet meg på ulike ting og situasjoner. Men de siste 12 år ga meg enorm med livserfaring (Hero´s Journey) og det ble jo skrevet en bok av min reise. Jeg har kunnet jobbe mye med kunsten, produktutvikling, studere og skrive en del. Heldigvis er kroppen nå mer tilbake til slik jeg kjenner den før kyssesyke og flått m.m…, så nå er det bare å holde seg unna alt som trigger og holde seg unna kronisk elveblest.

Det er jo også lettere å se tilbake og se humoren i ting når energien og kroppen endelig er på plass igjen. Jeg ser jo alle perspektivene på livets reise og jeg er rå på «galgenhumor». I mange år levde jeg av å holde kurs «latter, humor og glede». Jeg har de siste årene lært meg å bruke latteren min til å «lure» kroppen min, om den plutselig tror den skal ha angstanfall. Jeg har lært meg å gripe etter humoren, danse fra den trygge indre kraften. Jeg har bevisst brukt sjelens lyskraft til å hjelpe kroppens bevissthet; fordi jeg har lært meg at den ikke klarer å holde på angst samtidig som jeg begynner å le.

Det er jo også disse livets krumspring, uante sjelereiser og egenkompetanse som gjør at jeg har lært hvordan jeg tar meg selv i nakken, drar meg opp, healer angsten og frigir historien. Det er noe inni meg som har nektet – å gi opp – uansett hvem, hva, hvordan eller hvorfor. Jeg har flere ganger i livet valgt å «ofre alt» som er kjent, og lytte til en indre stemme som har vist meg vei og som har lært meg at «det umulige er mulig»!

2020 Pandemien gjorde også ting mer synlig i forhold til min fysisk, psykisk og mental helse. Det var mange som fikk utfordringer med å skulle være i karantene og isolasjon, mens jeg fikk kjenne på en deilig ro for å kunne dykke dypt inn i mine sjeleforskningtemaer. Det har også vært en utrolig deilig følelse og se at astrologien har gitt meg så klare bevis med sine matematiske systemer. Dette har også på en måte reddet min Psyke, det var ikke bare noe jeg fant på; det var livets naturlige planetariske reise.

Så jeg kjenner igjen at min indre styrke fremdeles er bunnsolid og jeg gleder meg til vi kan ferdes i større grupper og at jeg kan realisere flere av mine prosjekter. I mellomtiden samler jeg mye av mitt dugnadsbidrag på VilDuSjelenKaller og Healing Charity websider.