Alpha Gal allergi, erfaringer

Alpha gal syndrom / allergi er omsider bekreftet, selv om jeg jo har prøvd å fortelle / forklare og få hjelp fra ulike instanser i helsevesenet. Forhøyet Alpha Galactus kommer fra et flåttbitt i 2010 (da Gen Alpha begynte å inkarnere, jeg ferdig master i Barnehageutvikling og jeg var lektor i Barne og ungdomsfaget) , er enda ikke så veldig kjent i Norge( 3/9-21 skriver de omsider om dette på Flåttsenterets websider..) , men det påvirker MYE for den som har forhøyet Alpha Gal.

Jeg sluttet intuitiv meg kjøtt, melk og mye mer etter som årene gikk. Det ble 10 år med mindre og mindre i matskapet og det ble en lettelse og endelig få mine svar på alle «energikaos – vonde netter» , med blokktrykksfall, allergisjokk, kuldefrysing, pusteproblemer, smerter, «utmattelse» … Men nå er det endelig håp i hengende snøre 🙂 Jeg ser jo alle livets brikker og det er jo en enorm spirituell humor oppi all «kavingen»…

Skal ikke ha kjøtt ( holde meg unna mamal dyr), kan reagere på ullklær/tepper, melkeprodukter, melkesukker/sukker, og Magnesium Sterate. Jeg skjønner hvorfor jeg måtte spise som veganer, uten kokos/kokosolje, linfrø, spirulina, laks og kylling… ( fikk elveblest av det meste) og holde meg unna MYE ferdigmat som inneholder melk, hveteprotein, sukker, glyserol / kjøtt tilsetningsstoff.

Det finnes (enda) ikke allergimedisiner uten dyr/kjøtt, Lactose, magnesuim sterate, sukker …. så det var bare å lese alt med liten skrift og finne sine trygge ting. Kroppen ble utrolig mye bedre i 2020, og jeg klarte meg uten medisiner når jeg har kuttet ut alt kroppen reagerte på. Jeg gikk «all in» satset på å omprogrammere/reaktivere immunforsvaret, healet med allergifokus. Mantra; HEALER HEAL THYSELF!! Oppdatering; Pr skrivende dato april -21 er de fleste allergitester (blodprøver) igjen negative, wow jeg klarte det! Så neste prosjekt; full fokus på å heale det som gir utslag på prikktestene og da mest innenfor Alpha Gal (kjøtt og melk)

Ga slipp på elveblest/ ødemer;
Når jeg omsider fikk diagnosen / forklaringen gikk jeg drastisk igang men å eliminere ALT som kroppen reagerte på. Først støttestrømper helt opp til hoftene, men mest effektivt var det å legge meg i badestampen for å få ut vannet i kroppen, drikker/bruker MYE Himalaya salt i maten. Begynte å riste på kroppen ( slik som dyrene gjør når de skal riste av seg frykt/angrep), tørrbørstet kroppen hver dag + danse mer og mer; det resulterte i at kroppen slapp 18 kilo med vann/veske på 6 mnd.

Gladnyhet;
8 år med «feilbehandling» ( som jo ga meg mangt av transformasjons erfaringer ), så er vi endelig kommet der at en mye lettere kan leve Aplpha -Gal Syndrom, da det er som å leve som veganer, på et vis. Bare det siste året 2021-2022 er det ukentlig nye produkter på markede, selv om flere med alpha gal kan spise fiske og fugl, så er det lettere å velge alle andre produkter som før «skjulte» at det var dyr i diverse tilsetningstoffer.

Mange nye firma tilbyr renere produkter og mye er nå merket og selges som Veganske produkter. Det har vært tøffe år, men fikk i 2021 veldig god hjelp fra flere som introduserte nye produkter. Blant annet testet og er fornøyd med flere ting fra Naturlig Ren

Noen erfaringer rikere og nå utrolig fornøyd med at healingen min virket ; ALT ER MULIG! 🙂

Og med humoren i behold, iforhold til min Daimon og diverse universelle spirituelle valg. Jeg ser tilbake på et spennende liv med mange dype erfaringer for å sette meg på riktig spor innen min sjelereise . «Vi skulle og opparbeide mestring i å transformere mange livs dna minner og forske litt på se spirituelle gener …. så kropp, sjel og sinn fikk vrengt seg godt i mange år, MEN gleder meg fremdeles til at jeg kan slippe kronisk sus og dus inni denne energirike kroppen 🙂


Inger Holyheart