Alpha Gal allergi, tips

Alpha gal syndrom / allergi er omsider bekreftet, selv om jeg jo har prøvd å fortelle / forklare og få hjelp fra ulike instanser i helsevesenet. Forhøyet Alpha Galactus kommer fra et flåttbitt i 2010 (da Gen Alpha begynte å inkarnere, jeg ferdig master i Barnehageutvikling og jeg var lektor i Barne og ungdomsfaget) , er enda ikke så veldig kjent i Norge( 3/9-21 skriver de omsider om dette på Flåttsenterets websider..) , men det påvirker MYE for den som har forhøyet Alpha Gal.

Jeg sluttet intuitiv meg kjøtt, melk og mye mer etter som årene gikk. Det ble 10 år med mindre og mindre i matskapet og det ble en lettelse og endelig få mine svar på alle «energikaos – vonde netter» , med blokktrykksfall, allergisjokk, kuldefrysing, pusteproblemer, smerter, «utmattelse» … Men nå er det endelig håp i hengende snøre 🙂 Jeg ser jo alle livets brikker og det er jo en enorm spirituell humor oppi all «kavingen»…

Skal ikke ha kjøtt ( holde meg unna mamal dyr), kan reagere på ullklær/tepper, melkeprodukter, melkesukker/sukker, og Magnesium Sterate. Jeg skjønner hvorfor jeg måtte spise som veganer, uten kokos/kokosolje, linfrø, spirulina, laks og kylling… ( fikk elveblest av det meste) og holde meg unna MYE ferdigmat som inneholder melk, hveteprotein, sukker, glyserol / kjøtt tilsetningsstoff.

Det finnes (enda) ikke allergimedisiner uten dyr/kjøtt, Lactose, magnesuim sterate, sukker …. så det var bare å lese alt med liten skrift og finne sine trygge ting. Kroppen ble utrolig mye bedre i 2020, og jeg klarte meg uten medisiner når jeg har kuttet ut alt kroppen reagerte på. Jeg gikk «all in» satset på å omprogrammere/reaktivere immunforsvaret, healet med allergifokus. Mantra; HEALER HEAL THYSELF!! Oppdatering; Pr skrivende dato april -21 er de fleste allergitester (blodprøver) igjen negative, wow jeg klarte det! Så neste prosjekt; full fokus på å heale det som gir utslag på prikktestene og da mest innenfor Alpha Gal (kjøtt og melk)

Ga slipp på elveblest/ ødemer;
Når jeg omsider fikk diagnosen / forklaringen gikk jeg drastisk igang men å eliminere ALT som kroppen reagerte på. Først støttestrømper helt opp til hoftene, men mest effektivt var det å legge meg i badestampen for å få ut vannet i kroppen, drikker/bruker MYE Himalaya salt i maten. Begynte å riste på kroppen ( slik som dyrene gjør når de skal riste av seg frykt/angrep), tørrbørstet kroppen hver dag + danse mer og mer; det resulterte i at kroppen slapp 18 kilo med vann/veske på 6 mnd.

Tips;
Her er noen tips til kosmetikk, vegansk uten kokos ( som ofte kan være i all såpebase og glyserol /glyserin) . De fleste kan muligens konse på Vegan produkter, men kroppen min hadde vært så stresset ( feilbehandling) at den overreagerte på mye. Men det begynner jo å bli lettere når Veganske produkter er på mote …da jeg i mange år måtte skrive epost til alle som lager tannkrem, såper m.m… så om disse tipsene kan hjelpe noen, så er det bra 🙂

Mange nye firma tilbyr renere produkter og utrolig god hjelp å få siste året! Holder på å teste flere ting fra Naturlig Ren

Sjampo ; Marokkansk Rasul Leire såpe ( finnes i ulike varianter) og Aleppo oliven såpestykke

Tannkrem; Charlottes Urtekosmetikk og Weleda ( rød og gul tube)

Naturlig Deodorant; Alunsteinstikk

Såpestykke (også til sjampo); Naturlig Ren Alepposåpen

Sminke; BareMineral Mascara og lager selv Lebestift ; Baremineral Rosa Pudder + Sheasmør

Hud/olje; Finnes mange rene oljer, fra ulike veganbutikker, Jeg bruker økologisk ansiktserum og økologisk vitamin ansiktskrem fra Charlottes Urtekosmetikk. Svartfrøolje og Arganolje fra Naturlig Ren til elveblest utslett og det roer ned og mykgjør huden.

Vaskemiddel klær; Sonett Oliven Vaskemiddel til ull og silke ( orange merkelapp)

Oppvaskemiddel; bruker Klar sin oppvaskemiddel og/eller Klar «tabletter» til oppvaskmaskin….

Noen erfaringer rikere og nå utrolig fornøyd med at healingen min virket ; ALT ER MULIG! 🙂
Inger Holyheart