Sjelen Kaller

Velkommen til en webside med bilder, tekst og poesi med fokus på sjelens natur. Jeg har hele livet snakket via sjelen, brukt telepatiske evner for å kommuniserer med naturen, livet og kunnet se menneskers sjelepotensiale.

Som sjeleforsker, medmenneske og spirituell healer er jeg opptatt av å stimulerer menneskene til å bli bevisst at de har en større kraft tilgjengelig i og rundt seg selv- hele tiden. Sjelens natur er en naturlig kraft i oss -en naturlig livsenergi. Det er gjennom egenerfaring og et langt liv på «leting» etter sjelefred at en sterk indre kraft ble svært tydelig. Velkommen til egenrefleksjon, selvoppdagelse, bevisstgjøring, innsikt, livskraft og egenhealing.

Mitt bidrag i denne tid «corona tiden» er å legge tilrette for at du som privatperson skal kunne finne inspirasjon, mobilisere egenkraft og kjenne at du ledes av en kraft inni hjertet ditt eller med andre ord; motiveres til å bruke/stole på din intuisjon. Jeg har lenge blitt oppfordret til å skrive mer om min historie – livet jeg lever. Som spirituell Healer/mentor velger jeg å dele av min egen livsreise og jeg ble godt forberedt til denne tiden vi lever i nå. (se f.eks Balanserende Grensevokter) . Det er 3 ulik websider og forskjellige perspektiver innen personlige kompetanse .

Du er mer en du tror!
mvh Inger Holyheart